A MODERN ÓSZERES BLOGJA

Címkék

alátét (1) állóóra (1) amazon (1) antik (1) antikvitás (1) antik show (1) artvirag (1) asztali dekor (1) balaton sound (1) baldasztis (1) baumax (1) blogger (1) boróka otthonbolt (1) butlers (7) bútor (1) cion (1) coin (1) csirkehálós szekrény (1) csokoládé (1) ebéd (2) ebédlőasztal (1) előszoba (1) esküvő (2) étkezőasztal (1) faléc (1) falióra (1) falitábla (1) fehér bútor (1) feliratok (1) finn blogger (1) fogas (1) fürdőszoba (1) goa (1) gyerekkuckó (1) halloween (1) hálószoba (1) hófehér (2) húsvét (2) húsvéti dekor (1) húsvéti nyúl (1) húsvéti tojás (2) ibiza (1) ikea (9) inspiráció (1) iroda (1) játék (1) kampó (1) kancsó (1) kapd el a hangulatot (1) karácsony (2) kenyértartó (1) kéttemplom galéria (1) két templom galéria (2) kika (2) konyha (6) könyv (1) könyvajánló (1) kopott bútor (1) koszorú (1) kréta (1) kristálycsillár (1) láda (1) lámpa (2) lámpaernyő (1) lánybucsú (1) laundry (1) letisztult (1) letisztult stílus (1) mikulás (2) modern ház (1) mosás (1) mosókonyha (1) münchen (1) napi kedvenc (1) napi tipp (1) nappali (1) nászajándék (1) óra (1) óra. (1) orgona (1) ősz (2) ószeres (1) őszi dekor (1) pad (1) piran (1) polc (1) ptmd collection (1) pure home (1) raklap (1) régiség (2) régiség bolt (1) salzburg (1) szék (1) szekrény (2) szlovénia (1) tábla (1) tapéta (1) tavasz (2) tavaszi dekoráció (1) tchibo (1) tchibo bolt (1) terítés (2) tök (2) trend ötletek (1) trend tippek (1) újrahasznosítás (1) váci antikvitás (1) vasalás (1) vf antikvitás (1) világítás (1) villa bagatelle (2) virág (2) virágok (1) webshop (1) zöldséges láda (1) Címkefelhő

2011.12.17. 10:55 *Bianka*

Mikulás dizájn nálunk

Végre eljutottam odáig, hogy poszotljam nektek, hogyan nézett ki a mikulás dizájn nálunk. Idén elleptek minket a rénszarvasok december elején.Valahogy úgy alakult, hogy mindenhol rénszarvasos cuccok jöttek velem szembe és végül beadtam a derekam és ezeknek az északi állatoknak szenteltem a dizájnt.

Szeretem a pirost színt használni a hónap elején, hiszen ilyenkor már fehérben és ezüstben popázik a lakás. Hamarosan arról is láthattok képeket.

Lássuk mi honnan van:

Keksz tartó és bögre: Kika

Üveg cukorkatartó: Villa Bagatelle

Szalvéte: Villa Bagatelle

Piros-fehér cukorka: Butlers

Szalvéta tartó: Coin

Gyertya tartó: Kis Ház ajándékbolt, Szentendre

Bordó, műanyag tál: Baumax

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony mikulás asztali dekor


2011.10.30. 09:49 *Bianka*

A tapéta, ami a csal

Nagyon régi vágyam, hogy legyen egy olyan lakásom, házam, vidéki kunyhóm vagy bármim, ahol a falak igazi régi, patináns falécekből készültek. Világosra festeném, fehérre vagy  a szürke valamelyik árnyalatára és aztán egésznap azt simogatnám, nézegetném. Nem is dekorálnám képpel vagy bármi mással, hiszen ez önmagában is kielégítő dizájn.

Pár napja találkoztam szembe egy külföldi dekor blogon a csaló tapétával, amivel faléces dizájnt ragaszthatunk a falunkra. De nem ám valami gagyi módon. A tapéták tökéletesen vannak kidolgozva, a képeken látszik, hogy igazán részletgazdagok és valószínűleg csak nagyon közelről lehet észrevenni, hogy "nini, ez bizony tapéta".

A képek nagyon meggyőzőek, de ettől függetlenül nem tudnám eldönteni, hogy használnám-e a csaló tapéta trükkjét vagy sem. Ti használnátok?

Fotók forrása: Style-files.com

 

Szólj hozzá!

Címkék: tapéta faléc


2011.10.27. 12:55 *Bianka*

Végül hozzánk is megérkezett az ősz

Kicsit megkésve érkezett meg az ősz a lakásunkba, hiszen olyan sokáig volt meleg az idő, hogy el is felejtettem a dekorációt.

Mostanra azonban már minden barnás árnyalatban és tökben úszik, szóval utolértem magam. Az őszi időkben már Magyarországon is divatos a tökkel dekorálás, sokan azonban amerikai modorosságnak gondolják az egészet.

Kiváncsi vagyok, vajon ti hogyan dekoráltok ősszel?

Nálunk most így néz ki az asztal:

Fotók forrása: saját készítés

 

Szólj hozzá!

Címkék: ősz tök őszi dekor


2011.09.17. 19:05 *Bianka*

Napi tipp: Tedd kancsóba a virágod!

Még addig rohanjatok le a piacra, míg nem jön el végleg az ősz, hiszen most az eltolódott nyárnak köszönhetően tovább dekorálhatjuk az asztalokat élővirággal. A virágot pedig ne vázába, hanem kancsóba tegyétek és máris barátságosabb lesz a hangulat.

Lássuk, hogy működik ez szerte a világban:

És nálunk a nappaliban:

Fotók forrása: Pinterest.com

Szólj hozzá!

Címkék: virág kancsó napi tipp


2011.09.05. 14:33 *Bianka*

JÁTÉK: Nyerj belépőt az Édes Napok csokoládé- és édességfesztiválra!

A csokit mindenki szereti, főleg én. Mivel remekül lehet csokival dekorálni ez egyszerűbb asztal terítéket is, ezért az ószeresek is szeretik a csokoládét. Az Ószeres bloggal most nyerhettek négy belépőt az Édes Napok csokoládé- és édességfesztiválra. Hogy mit kell ehhez tennetek? Fotózzátok le, hogy ti hogyan tálaljátok ízlésesen a csokoládét vagy édességet, vagy ha erre nincs időtök akkor küldjétek be egy, a neten vadászott kedvenc édességgel fotózott enteriőrötöket:

A képek felkerülnek az Ószeres Facebook oldalára és a két kategóriában két-két jegyet nyer annak a fotónak a tulajdonosa, amelyik a közönség szavazatát elnyerte.

A képeket a oszeresblog@gmail.com-ra várom, a végeredménynél a lájkok 1 pontot a kép alatti kommentek 3 pontot érnek. Minden ember csak egyszer kommentelhet. A játékot nem a Facebook szervezi.

Beküldési határidő: szeptember 12.

Eredményhirdetés: szeptember 14.

Sok sikert kívánok mindenkinek! 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék csokoládé


2011.08.31. 09:40 *Bianka*

Ószeres élménybeszámoló Szlovéniából 1.

Végre a nyár közepén eljutottunk egy viszonylag hosszú nyaralásra. A szlovén tengerpartot választottuk úticélnak, mert rengetegen ajánlották, a csupán 40 kilométeres, mégis rengeteg kalandot tartogató partszakaszt.

Végül Piranban szálltunk meg, ahol a hét közepén az egyik sikátorban találtam egy igazi ószerest. Egy idős bácsi boltja volt, aki eredetileg csak hangszerek felújításával foglalkozott, de aztán a helyiek automatikusan egyéb régiségeiket is behozták a boltba.

A bácsi - aki egyébként idős korához képest remekül elbeszélgetett velünk angolul -, elmesélte, hogy a régiségkereskedésbe csak beletanult, hiszen neki a zenélés és a hangszerek bütykölése volt mindig is a szereleme.

Hamar rájöttem azonban, hogy a beletanulás még nem hágott a tetőfokára, amikor egy hófehér leheletvékony kínai porcelán teás csészére egy 5 eurós cetli volt ráragasztva. Természetesen azonnal csomagoltattam. Ennek a bácsi úgy megörült, hogy mondta válasszak nyugodtan egy tányérkát is hozzá. "Igaz nem passzolnak össze, de hátha örül a kisasszony" szabadkozott az öregúr. Amikor az apró arany motívumokkal ellátott tányérkát felemeltem megláttam az alján, hogy ez bizony egy eredeti Rotschild porcelán egy 1924-es pecséttel. Elképedve felnéztem a bácsira, de ők akkorra már eltűnt a hátsó szobában csomagolni a kiválasztott tárgyaimat, így csak egy Tito arcképpel tudtam szemezni.

A boltról készült képeket érdemes tüzetesen megvizsgálni, hiszen tele volt a helyiség kincsekkel, és ha valaki Piranban jár keresse fel az idős, eredeti foglalkozása szerint tengerész bácsit.

Az utolsó képen a falon látható fotókon, a bolt tulajdonosa is megtalálható. A beszerzett ószerekről egy következő posztban számolok be.

1 komment

Címkék: szlovénia piran ószeres régiség bolt


2011.07.21. 12:49 *Bianka*

Stílusos lánybúcsú

A lánybúcsú szóról általában rózsaszín pólóban és műkoronában sikítva rohangáló lánycsoportok jutnak az emberek eszébe. Ennél azonban merőben stílusosabban is lehet ezt az alkalmat ünnepelni. A most következő képek egy tengerparti lánybúcsú díszleteit örökítik meg. Az ifjú pár egy hajón házasodott össze, így adott volt, hogy a búcsúztatót is ebben a tematikában rendezik meg. A menüsor a menyasszony kedvenc édességeiből állt, aminek szerintem a meghívott lányok is örültek.

Fotók forrása: sweet designs blog

1 komment

Címkék: lánybucsú


2011.07.12. 11:17 *Bianka*

Mi mindenre jó egy raklap

Úgy gondolom, hogy méltánytalanul lebecsüljük a raklapokat. Nagyon régóta szeretnék beszerezni 4 darabot, fehérre festeni és szuper dohányzó asztalként használni. Hétvégén a Balaton Soundon azonban nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy a Borfaluban a Baldaszti's standja csupa fehér raklapból készült. Csodásan nézett ki és nagyon jól passzolt a borbár és bisztró hangulatához. Bizonyos raklapok vastag párnával fotelként funkcionáltak, amiből a Balatont és szemben a Tihanyi apátságot lehetett szemlézni egy hűs fröccsel a kezünkben.

 

Itt még éppen épülőben a BS stand

Fotelként egyébként talán a legegyszerűbb használni ezeket a raklapokat. És ezzel a metódussal már más is próbálkozott nem csak a Baldaszti’s:

Fotók forrása: Design Squish

Szólj hozzá!

Címkék: újrahasznosítás balaton sound raklap baldasztis


2011.06.29. 10:57 *Bianka*

Napi kedvenc: hangulatos alátétek

Imádom az alátéteket. Anyagszalvétákkal, terítőkkel és alátétekkel van tele egy egész komód otthon. Mégsem tudom megállni, hogy a ma reggel talált webshopról, ne rendeljek valamit. Nagyon tetszenek a pasztell színek, a vidám és hangulatos feliratok. Tökéletesen passzolnak a hófehér konyhához és egy álmos, habos tejeskávés reggelhez...

A Keep Calm Gallery-ben nem csak alátéteket, hanem plakátokat is találhattok. Keresgélésre fel!

Fotók forrása: Keep Calm Gallery

Szólj hozzá!

Címkék: webshop napi kedvenc alátét


2011.06.18. 17:55 *Bianka*

Napi inspiráció: Mit kezdjünk egy papírlámpával?

Sokan nem gondolnák, hogy egy maximum 1000 forintból beszerezhető lámpaernyő imilyen könnyen fel tudja dobni a szoba szürkeségét és hangulatát. Mi kell ehhez? Egy kis kreativitás, némi színes sütőpapír (hogy semmiképp ne égjen meg) és már kezdődhet is az alkotás. Egy vagy akár fél óra alatt is kész lehet a nyári hangulatú új lámpaernyőnk. Ha több színt használunk egyszerre akkor még barátságosabb lehet az összkép.

Mit gondoltok, kipróbáljátok?

Képek forrása: Happy Home Blog

 

Szólj hozzá!

Címkék: ikea lámpa világítás lámpaernyő


2011.06.06. 11:21 *Bianka*

Az ószerek és modern tárgyak ötvözése

Azt hiszem, hogy a lehető legjobb tud kisülni abból, ha a régi stílusú tárgyakat hipermodernekkel vegyítjük. Ez egy nagyon vékony jég, amin el kezdünk táncolni, így nagyon kevés pozitív példát találni rá. Egy ibizai eladó ház tulajdonosai azonban tökéletesen elkészítették házuk belső enteriőrjét ezzel a technikával. Az is dícséretes, hogy felfedezni a dizájnban pár olcsóbb terméket is, ami tökéletesen passzol, sőt remekül fedobja a tereket. Ilyen például az Ikeából beszerzett hatalmas gömblámpa az ebédlőben. Ez a helység amúgy a kedvencem: A csodálatos tömör fa asztal és a műanyag székek tökéletes összhatást érnek el.

A ház egyébként 230 m2-es és 1,450,000 euróba kerül. Ha valaki meg szeretné vásárolni, akkor azt az Ibiza Management-nél teheti meg.

ibiza1.jpg photo

photo

 

Images via: Stylefiles

Szólj hozzá!

Címkék: ikea ibiza modern ház letisztult stílus


2011.05.30. 14:46 *Bianka*

Korházi vagy idilli a fehér dizájn?

Tudjátok, hogy én imádom a fehér színt, de van ami már nekem is túl sok. Ha a kiegészítők és a bútorok is hófehér színben pompáznak, akkor bizony kezd korházi hangulatom lenni. Ti mit gondoltok, milyen színnel lehetne jól és stílusosan feldobni ezeket a merőben letisztult enteriőröket?

tinewhite.jpg

1 komment

Címkék: letisztult hófehér


2011.05.28. 20:55 *Bianka*

A bolt, ami hiányzik itthonról

Nem könnyű az ószeresek dolga Magyarországon. Hogy miért? Míg egyre több olyan bolt nyílik ami új, de régi stílusban készült koptatott termékeket árul, addig régi kincseket gyűjtő igazán jó szemmel válogató bolt nem sok található a fővárosban és környékén. Egy finn blogger oldalán találtam meg kedvenc antikvitását, ahol azt hiszem órákig sőt talán napokig tudnék böngészni.

A Wanilla Rose nevű raktárbolt csak régiségeket árul (kivéve az ebben a témában kiadott albumokat) és ami a lehető legfontosabb, hogy a tulajdonos személyes elbírálása után termékek cseréjére is van lehetőség. Tehát ha meguntuk a kerti bútort nyugodtan felpakolhatjuk a platóra és indulhatunk böngészni a raktárba.

Ti tudtok olyan régiség boltról itthon ahol lehet cserélni is?

20 komment

Címkék: antikvitás régiség finn blogger


2011.05.22. 11:56 *Bianka*

Falravalók a Boróka Otthonboltból

Néha meglep, ha találkozom a neten vagy az utcán egy olyan lakberendezési bolttal, ami tökéletesen a profilomba vág és mégsem ismertem eddig. Ez volt ma reggel is a Boróka Otthonbolttal, aminek már a webshopjába is beleszerettem, és a barátom megnyugvó sóhajjal nyugtázta, hogy zárva van a bolt vasárnap, így nem húzza keresztbe a betervezett programunkat a friss hír. 

Sok minden tetszik a boltban, de úgy érzem itt az ideje, hogy megosszam veletek, hogy fali fogas fétises vagyok. Bármilyen kampó, fali fogas hihetetlen vágyat ébreszt bennem, hogy megvegyem. Az egész család nevet rajtam, hiszen tömegével hevernek a felhasználatlan falikampók a padláson, és évszakonként cserélgetem őket a falon.

Természetesen a webshopban is azokba szerettem bele. Na jó, még egy falitábla is tetszik...

1. Házikó alakú falitábla 4390 Ft

2. Csirkés fali fogas 1890 Ft

3. Írott fali fogas 6990 Ft

4. Szív alakú fali fogas 990 Ft

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: fogas kampó falitábla boróka otthonbolt


2011.05.16. 13:34 *Bianka*

A vasárnap színe a lila volt

 Azért szeretem a fehér alapszínt a lakásban és főleg a konyhában, mert bármely színnel kombinálható, így mindig az aktuális hangulatomhoz igazodik az enteriőr. Ezen a héten vendégeket vártunk, így előtte elnéztem az Ikeába. Beleszerettem a lehető legolcsóbb pohárba (lila), aminek darabját 199 Ft-ért szereztem meg. Ez a szín így meghatározta a terítésemet is. Nem csak a terítést, egyenesen a menüt is, hiszen a Sarki Fűszeresben a dizájnhoz passzoló isteni házi vörösáfonya szörpöt is beszereztem.

 

Szólj hozzá!

Címkék: ikea ebéd tchibo terítés butlers


2011.05.07. 08:02 *Bianka*

Orgona a lakásban

Gyönyörű a színe, finom az illata, romantikus a hangulata de közben szinte bármilyen dizájnba beleillik. Ezek a képek, csak még inkább inspirálnak arra, hogy holnap reggel elinduljak és beszerezzek pár ág orgonát. A legjobb az egészben az, hogy tegnap este 195 Ft-ért pont ehhez passzoló lila üvegpoharakat vásároltam az Ikeában, így ezek a virággal tökéletesen kiegészítik majd egymást.

 

   

Szólj hozzá!

Címkék: ikea orgona


2011.04.26. 10:15 *Bianka*

Esküvő ószerek között

Az egyik kedvenc blogom a Style me pretty ami a legmélyebb rosszkedből is bármikor felderít. Gyönyörű képek vannak rajta és tele van jobbnál jobb ötlettel egy témában, és ez a téma az esküvő. Még régebben akadtam rá erre az esküvőre, aminek koncepciója az ószeresség. A kék szín és az áfonya dekorációk, a régi képek és a találó betűtípus tökéletes összhangot alkot. Egyszerűen imádom az egészet, de leginkább az RVSP meghívót, egyszerű és lényegre törő. Jössz vagy nem? - végülis ez a lényeg.

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő


2011.04.23. 14:50 *Bianka*

Húsvét nálunk 2011

Konyha:

Az orgona kissé túlburjánzott így elvesztek benne a kisebb tojások, pedig vannak benne...

Koszorú az asztal felett:

Az asztaldísz, amin kivételesen nem a fehér dominál:

Nappali:

A nappaliban a kék lett idén a sztár:

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: húsvét koszorú húsvéti tojás húsvéti dekor


2011.04.22. 21:46 *Bianka*

10 inspiráló kép a húsvéti dekoráláshoz

Én már múlt héten elkészültem a húsvéti dekorálással, amiről a hétvégén olvashattok posztot a blogon. Most következzen 10 inspiráló kép, hogy segítsek pár ötlettel az ünnepi dekoráláshoz.

Bármelyik kép is ihlet meg titeket, egy fontos szabályt mindenképp tartsatok be: egy színhez ragaszkodjatok és következetesen azzal vagy annak árnyalataival dekoráljatok az egyes szobákban.

1. Remek példa arra, hogyan használjunk fel tojásokat kreatívan:

2. Nyuszis gyertyák sütemény és asztaldekorálásra:

 

3. Az ebédlőasztal a húsvét egyik központi dekorációs pontja:

 

4. Egyszerűen elkészíthető ötlet, a tojásos szalvétadísz:

5. Még egy remek tipp a szalvétával történő dekorálásra:

6. A papírból kivágott pasztell színű nyuszik szintén könnyen elkészíthetőek:

7.  Ha vendégeket várunk akkor egy egyszerűbb asztalkártyával is remekül feldobhatjuk a terítést:

8. Imádom ezt a tojástartót:

9. Egy tökéletes példa arra, hogyan lehet használni hasonló árnyalatú színeket a dekoráláshoz:

10. Piros tojás helyett az idei dekortrend a pasztell és a nagyon egyszerűen díszített tojások:

1 komment

Címkék: húsvét húsvéti nyúl húsvéti tojás trend tippek trend ötletek


2011.04.09. 14:10 *Bianka*

Beköszöntött hozzánk a tavasz

Előkerültek a tavaszi kiegészítők és megkezdődött az a szakasz, amikor minden szombatot valamilyen tavaszi virág vásárlásával kezdem. Nem történt ez másképp ma sem. Kedvenc vázám, ami egyébként hivatalos formájában egy boroskancsó, az ősz végéig egy percig sem marad üresen.

Lássuk, mi díszíti most a konyhaasztalunkat:

Legújabb kedvenc tavaszi kiegészítőm az általam készített fűláda, ami általában a konyha párkányon pihen:

Mi kellett hozzá?

Egy natúr fa ládika, amit egy belvárosi aluljáróban vettem 500 Ft-ért.

Egy csomag fehér tempera, ami tökéletesen fed.

Egy 4-es számlap a Kéttemplom Galériából.

Egy köteg műfű az Artvirág nagykereskedéséből.

1 komment

Címkék: tavasz virág artvirag tavaszi dekoráció kéttemplom galéria


2011.03.31. 09:30 *Bianka*

Egy német, aki elvarázsolt

Tavaly voltam Münchenben de nem varázsolt el különösebben a hely. Nem úgy, mint Ivonne Bauer német blogger háza, aki München kertvárosi részén rendezte be két gyermekével és férjével végleges otthonát. Yvonne röviden így foglalja össze a ház történetét: "Kapott anyagból dolgoztam."

A blogger férjének szülei ugyanis régi bútoraikat a házban hagyták, amikor vidékre költöztek és a kopott, néhol szú rágta darabok közé érkeztek meg Yvonnék. "Akkor először jutott eszembe, hogy milyen otthonos is lehet, ha a régi bútorokat új kiegészítőkkel keverjük. Nagyon szeretem a házunkat mert egyedi, és mindenki megcsodálja."

Fotók: Yvonne Bauer

Szólj hozzá!

Címkék: blogger münchen antik


2011.03.20. 12:15 *Bianka*

Champagne vs. Audrey

Régóta szerelmes vagyok a Butlers Champagne névre keresztelt bútorcsaládjába. Már-már majdnem elhatároztam, hogy veszek egy éjjeli szekrényt, amikor a postaládában megtaláltam a Kika legújabb szóróanyagát. Szürke kanapék és a fenyőbútorok mellett még kidobás előtt pár másodperccel felfedeztem az új termékcsaládjukat az Audreyt.

Pulzusom azonban akkor emelkedett meg igazán, amikor megláttam, hogy az árak  a várntál jóval alacsonyabbak.

Nagy szerencsém az, hogy már nem sok minden fér el a lakásban, így a 12 fiókos komód helyett csak a jóval kisebb tálcás asztallal tértem haza a Hungária körútról.

A kedvezményes árak a Kikában máig vannak, utána pedig az ár mellett az is számíthat a döntésnél, hogy hol vásárolunk, hogy preferáljuk-e a feliratokat vagy sem. Én egy 3 fiókos padra vágyom már nagyon régóta és szinte mindegy, hogy honnan.

A Kika termékcsaládja:

A Butlers termékei:

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: pad bútor kika szekrény butlers


2011.03.10. 17:00 *Bianka*

Könyvajánló - Megajándékoztam magam

Ha az ember beteg, akkor muszáj, hogy valamivel megajándékozza magát a gyors gyógyulás érdekében. Én most annyira beteg és lázas voltam, hogy egyenesen az Amazonról rendeltem meg álmaim ószeres könyvét.

Annyira nagy szerencsém volt az At home with Country könyvvel, hogy az angol oldalon még le is volt értékelve, így csupán 11 fontért sikerült megszereznem.

Már alig várom, hogy valamelyik hétvégén habos cappucinót kortyolgatva átlapozgathassam a könyvet, amiben szebbnél szebb képek vannak:

Szólj hozzá!

Címkék: könyv amazon könyvajánló


2011.03.09. 14:31 *Bianka*

Ha én egyszer férjhez megyek...

... reszkethet az egész családom, hogy hova adom le a nászajándék listámat. Kevés azoknak a helyekeknek száma Magyarországon, ahol hivatalos nászajándék szervezés folyik. Ez a rövid lista azonban, most egy igen impozáns névvel bővült:

Februártól ugyanis már a Villa Bagatelle is nászajándéklistával várja a házasodni készülő párokat. A legfelső szinten található Home Decoration Shop kínálatából bármely tárgy felvehető a nászajándéklistára, sőt: a megrendelhető termékek közül is lehet válogatni. A Villa Bagatelle nászajándéklistája meglehetősen izgalmas lehet, hiszen az üzlet által forgalmazott márkák kivétel nélkül különlegesen exkluzív minőséget képviselnek.

Mivel az esküvő az én esetemben még messze van, ezért most leginkább a Brótpékségben található currys Monschauer Senf-re fáj a fogam:

1 komment

Címkék: esküvő nászajándék villa bagatelle


2011.03.09. 13:39 *Bianka*

Készüljünk a tavaszra!

Megvettem az első szál tulipánokat, beszereztem az első nárciszokat, és lassan előpakolgatom a tavaly elcsomagolt tavaszi kellékeket.

Örülnek a vázák mert a műhavas faágak helyett illatos virágok kerülnek az asztalra és kezd egyre jobb lenni a hangulatom...

Szóval indulás a piacra vagy a virágoshoz és próbáljatok friss virágot csempészni az enteriőrbe minél több helyre és meglátjátok, hogy hirtelen sokkal barátságosabb lesz a világ.

1. Szobanövény 450 Ft - IKEA

2. Kancsó / Váza 19,90 euró - BUTLERS

3. Kis vázák 595 Ft/db - IKEA

4. Kőkaspók (ezek beszerzéséhez ajánlom a Baumaxot)

5. Üvegpalackok kosárban 3 990 Ft - KIKA

6. Üvegváza 2 990 Ft - IKEA

 

Fotók: Herz Allerliesbt

Szólj hozzá!

Címkék: tavasz ikea virágok kika butlers


süti beállítások módosítása